Cepte portre video dönemi | Oppo Reno 6 Türkiye'de, işte özellikleri

Cepte portre video dönemi | Oppo Reno 6 Türkiye'de, işte özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo, merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Reno6’yı Türkiye’de satışa sundu. 6,4 inç 90 Hz AMOLED ekrana sahip telefonda 44 MP ön kamera, 64 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP mono kamera bulunuyor. Bu güçlü donanım Reno6’ya yapay zekâ ile güçlendirilmiş birçok portre video yetenekleri kazandırıyor.

ÖMER TEMÜR

Oppo tanıttığı yeni akıllı telefon modeli Reno6 ile kamerayı başka boyuta taşıyor. Bokeh Parlak Video, videolara sinema kalitesinde bir bokeh efekti sunuyor. OPPO’nun 10 milyonu aşan portre veri kümesi ve yapay zekâ algoritmalarıyla desteklenen Bokeh Parlak Video, arka planda bokeh ışık noktaları olan portre videoları çekmek için gerçek zamanlı video işleme imkânı tanırken portre çekimlerinin doğal ve parlak görünmesini sağlıyor. Yapay Zekâ Vurgu Videosu ise ortam ışığını otomatik olarak algılıyor ve videoları buna göre optimize edebiliyor.

Cepte portre video dönemi | Oppo Reno 6 Türkiye'de, işte özellikleri
Oppo Reno 6 kamera performansıyla dikkat çekiyor

Portre Güzelleştirme Videosu da portre videolarına doğal güzelleştirme efektleri sunuyor. Yüzde bulunan 193’e kadar temel noktayı video çekimi esnasında tanımlayan Portre Güzelleştirme Videosu, güzellik efektlerinin daha hassas, kişiselleştirilmiş ve özgün bir şekilde uygulanmasına imkân tanıyor.
Gücünü Qualcomm Snapdragon 720G işlemciden ve 4.310mAh pilden alan Reno6, 45 dakikada yüzde 100 şarj oluyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Reno6’nun Türkiye fiyatı 7.299 TL.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...