Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıllı telefonda akıllı seçim: Casper VIA E30 özellikleri

Akıllı telefonda akıllı seçim: Casper VIA E30 özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Casper giriş segmenti telefonu VIA E30, fiyat performans dengesiyle dikkat çekiyor. İşte Casper Via E30 teknik özellikleri ve kamera perfomansı

ÖMER TEMÜR

Dolar kurundaki artış cepte fiyatları yükseltti.  Casper, bu dönemde giriş segmenti telefonu VIA E30 ile kullanıcıları akıllı telefonda akıllı seçim yapmaya davet ediyor. Fiyat performans özelliğiyle dikkat çeken VIA E30’un arka tarafında 16MP, 5MP ve 2MP kamera bulunuyor. Önde ise 8MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

Akıllı telefonda akıllı seçim: Casper VIA E30 özellikleri

12 FARKLI KATEGORİ
E30, Single portrait, beauty, fill light ve continue shot modlarıyla ek uygulamaya gerek kalmadan fotoğrafların düzenlenmesini sağlarken tam 12 farklı kategoriyi AI kamerası sayesinde fotoğraf çekerken tanıyabiliyor, gelişmiş algoritma ile otomatik ve akıllıca hedefli senaryolarla fotoğrafları optimize ediyor. Gücünü MediaTek Helio G35 işlemci ve 5.000 mAh’lik bataryadan alan telefon 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçenekleriyle satışa çıkıyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...