Elon Musk, Tesla Cybertruck'tan memnun kalmadı!

Düzenleyen:
Elon Musk, Tesla Cybertruck'tan memnun kalmadı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektrikli otomobil şirketi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Cybertruck hakkında beklenmedik bir açıklama yaptı.

Milyarder Elon Musk’ın elektrikli araç şirketi Tesla, 2019 yılında sıra dışı tasarıma sahip kamyonetini tanıttı. O tarihten bu yana Cybertruck isimli araca dair çok az bilgi paylaşıldı. Cybertruck’ın 2021’in sonunda piyasaya sürülmesi beklenirken, pandemiyle birlikte başlayan çip krizi üretimi durma noktasına getirdi. Şirket, 2023’te aracı piyasaya süreceğinin sinyalini verdi. 

Elon Musk, Tesla Cybertruck'tan memnun kalmadı!

Tesla’nın Cybertruck prototipi California’daki Fremont fabrikasının pistinde test edilirken görüntülendi. Bir YouTuber, Cybertruck’ın 10 dakikalık yeni bir videosunu paylaştı. Drone ile çekilen görüntülerde Cybertruck’ın benzersiz tasarımı oldukça dikkat çekici ancak bir şey göze çarpıyor. Aracın devasa cam silecekleri pek çok kişiyi rahatsız etti. 

MUSK, CAM SİLECEĞİNİ BEĞENMEDİ

Tesla hayranları bu konuyu Twitter’a taşıdı. Takipçilerinden gelen yorumları sıkça yanıtlayan Elon Musk da cam sileceğinden memnun olmadığını dile getirdi. Twitter’daki paylaşımında “Beni en çok rahatsız eden şey silecek. Kolay bir çözüm yolu yok. Ön bagajda saklanan açılabilir silecek ideal ancak karmaşık bir durum.” dedi. 

Elon Musk, Tesla Cybertruck'tan memnun kalmadı!

Cybertruck’ın kaportaya kusursuz şekilde inen devasa, düz ön camı elektrikli aracın en ayırt edici özellikleri arasında. Bununla birlikte, mühendisler orijinal prototipte cam sileceğini önemsememişlerdi. 

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Musk yine Twitter’dan gelen bir soru üzerine Cybertruck hakkında konuştu. Musk, Ocak ayında şirketin mali raporunu açıklarken Cybertruck’ın yol haritasını da duyuracaklarını belirtti. Aslında oldukça geç kalınmış bir karar. Çünkü 2019’daki tanıtımdan bu yana Cybertruck hayranları yeni planları bekliyor. Tanıtım sonrası 1 milyon kişi, 100 dolarlık ön sipariş kaportası ödedi ama uzun süredir araç hakkında bilgi alamıyorlardı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...