Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'ta yeni özellik: Kayıtlı olmayan göremeyecek

Düzenleyen:
WhatsApp'ta yeni özellik: Kayıtlı olmayan göremeyecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcı bulunan WhatsApp, gizlilik için önemli bir güncelleme yaptı. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar, rehberinde olmayan kişilerden son görülmelerini tamamen gizleme imkanına sahip oldu.

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından WhatsApp, bugün dikkat çeken bir güncelleme yayınladı. WhatsApp kullanıcıları uzun süredir platformdaki bir açıktan bahsederek şirketten bu sorunu çözmesini talep ediyordu. Görünüşe bakılırsa teknoloji devi Meta'ya bağlı şirket, kullanıcıların talebini geri çevirmedi.

WhatsApp'taki son görülme özelliği, kullanıcıların uygulamaya en son ne zaman girdiğini gösteriyor. Son görülmeniz gizli yani herkese kapalı ise zaten rehberinizdeki kişiler ya da diğerleri son görülmenizi göremiyor. Ancak son görülmeniz herkese açık olarak ayarlandıysa rehberinizde olmayan kişiler sizi ekleyerek son görülmenizi görebiliyordu. 

WHATSAPP, GİZLİLİK İÇİN YENİ AYARLARI TEST EDİYOR

Yeni güncellemeyle teknoloji şirketi, kullanıcıların bahsi geçen açıktan yararlanarak diğer insanları gizlice takip etmesini önlüyor. Artık son görülme herkese açık olsa bile rehberde kayıtlı olmayan kişiler göremeyecek. Birçok kullanıcı bugün karşılaştığı bu güncellemeden oldukça memnun görünüyor. 

WhatsApp'ta yeni özellik: Kayıtlı olmayan göremeyecek

Mesajlaşma platformu, son zamanlarda çeşitli güncelleme haberleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda WABetaInfo isimli web sitesi, ses getiren bir sızıntıyı paylaştı. Buna göre, popüler uygulama şu anda çeşitli gizlilik özelliklerini test ediyor. 2022’de gelmesi beklenen bir güncellemeyle WhatsApp kullanıcıları, kara listeye aldıkları kişilerden son görülmelerini gizleyebilecek. Şu anda gizlilik seçenekleri "herkese açık", "kişilerim" ve "hiçkimse" şeklinde. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...