Dikkat: iPhone telefonlarda WhatsApp çöküyor!

Düzenleyen:
Dikkat: iPhone telefonlarda WhatsApp çöküyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın iPhone model akıllı telefonları üzerinden WhatsApp’a girmek isteyenler büyük bir sorunla karşılaşıyor. Twitter’daki paylaşımlara göre, WhatsApp iOS cihazlarda çöküyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Yeni güncellemelerle platformu geliştiren şirket, son olarak sesli mesajlara getirdiği ön izleme özelliğiyle günedeme gelmişti. Ancak bugün uygulamada bir sorunla karşılaşılıyor. 

Dünyanın dört bir yanındaki WhatsApp kullanıcıları, uygulamaya tıkladıklarında çöktüğünü bildirdi. Teknoloji devi Apple'ın iPhone model akıllı telefonlarında ortaya çıkan sorun, kullanıcıların mesajlara yanıt vermesini veya kişi listelerine erişmesini engelliyor. 

WHATSAPP BUSINESS DA HATA VERİYOR

Sorunun WhatsApp, WhatsApp Business ve hatta TestFlight aracılığıyla kullanılabilen WhatsApp beta sürümünde gerçekleştiği görüldü. Birçok kullanıcı sorunu

Dikkat: iPhone telefonlarda WhatsApp çöküyor!

İlk başta kullanıcılar sorunun iOS 15.2 güncellemesinden kaynaklandığını düşünüyordu. Ancak birçok kullanıcı sorunun işletim sisteminin eski sürümlerinde de meydana geldiğini gösterdi. AppleInsider’ın haberine göre sorun, uygulamanın kendisinden ziyade Facebook sunucularıyla ilgili olabilir.

WHATSAPP, SON GÖRÜLME İLE UĞRAŞIYOR

WhatsApp son zamanlarda gizililk ayarlarında yapmaya çalıştığı geliştirmelerle sık sık haberlere konu oluyor. Platform, özellikle de son görülmeye kafayı takmış durumda.

Geçtiğimiz aylarda WABetaInfo, WhatsApp'ın son görülmeye yeni bir gizlilik seçeneği sunacağını yazmıştı. Buna göre, son görülmedeki mevcut "Herkese açık", "Kişilerim" ve "Hiçkimse" gizlilik seçeneklerine kara listeye alınan "Kişilerim Hariç" seçeneği de gelecek. 

Dikkat: iPhone telefonlarda WhatsApp çöküyor!

Ayrıca WhatsApp, kısa süre önce son görülmeye bir işlev daha kazandırdı. Artık kullanıcılar son görülmenin gizlilik ayarını herkese açık yapsa bile, kişi listesinde olmayanlar son görülmelerini göremeyecek. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...