Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Realme GT 2 Pro, “kağıt” gibi hissettirecek

Düzenleyen:
Realme GT 2 Pro, “kağıt” gibi hissettirecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, yeni cihazların peşinde koşuyor. Merakla beklenen Realme GT 2 Pro’nun teknik özellikleri ve tasarımı da sonunda ortaya çıktı.

Çin’in yükselen teknoloji devleri OPPO ve OnePlus'ın kardeş markası Realme, yeni amiral gemisi GT 2 Pro model akıllı telefonunu nihayet gösterdi. Telefonun en dikkat çeken özelliği teknik detaylardan ziyade kullanıcıya vereceği “his” oldu. 

Realme GT 2 Pro’nun arka paneli çevre dostu bir biyo-polimer malzemeyle üretildi. Kağıt hamurundan yapılan panel, Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikası (ISCC) aldı. Bu yönüyle Realme, akıllı telefonlarda bir ilke imza attı. Görünüşe göre, cihazın biyo-polimer malzemeden yapılması “kağıt hissi” verecek. 

REALME GT 2 PRO ÖZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir meraklı kullanıcılardan ve sızıntı kaynaklarından kaçmayı başaran şirket, cihazın teknik özelliklerine dair çok az bilgiyi dışarı sızdırdı. Buna göre, Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile çalışacak cihaz; 8/12 GB RAM ile 128 GB / 256 GB / 512 GB depolamaya sahip olacak. 

Realme GT 2 Pro, “kağıt” gibi hissettirecek

Çin sertifika sistemi TENAA’da görülen Realme GT 2 Pro, 65W hızlı şarj ve 5.000 mAh pil gücüyle gelecek. Kutudan Android 12 ile çıkacak model, 6,7 inç 1440×3216 piksel AMOLED ekran, 120 Hz yenileme hızına sahip. 

Kamera tarafında oldukça iddialı bu telefonun ön kamerası tam 32 Megapiksel iken, 50 Megapiksel ana kameranın yanı sıra 50 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro ya da derinlik sensörlü arka kamera kurulumu barındıracak. 

Realme GT 2 Pro, 4 Ocak 2022'de Çin'de piyasaya sürülecek. Çin’in ardından küresel satışları da başlayacak. Bu arada, GT 2 Pro ile birlikte GT 2 Pro Master Edition ve kamera odaklı bir model daha piyasaya sürülecek. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...