Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp grup sohbeti bildiriminde göründü: Güncelleme geliyor

Düzenleyen:
WhatsApp grup sohbeti bildiriminde göründü: Güncelleme geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, TestFlight beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme gönderdi ve sürümü 22.1.71'e çıkardı. Kullanıcılarını memnun etmek için yoğun şekilde çalışan platform, grup sohbetleri, bildirimler ve gizlilik ayarlarında yapmaya çalıştığı değişiklikler ile dikkat çekiyor.

Teknoloji devi Meta’nın alt şirketi WhatsApp, dünyada en fazla kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor. 2 milyarı aşkın kullanıcıya sahip platform, sürümü 22.1.71’e çıkararak yeni güncellemelerini gösterdi. 

Bu güncelleme ile biri grup sohbetinde sizden bahsederse ya da sizin mesajınızını yanıtlarsa bildirimde görünecek. En yeni WhatsApp güncellemelerini haberleştiren WABETAInfo sitesi, ekran görüntüleri ile yeni bildirim formatını gösterdi. 

WhatsApp grup sohbeti bildiriminde göründü: Güncelleme geliyor

İlk ekran görüntüsü, birinin mesajı yanıtlaması durumunda nasıl bir bildirim gideceğini gösterirken, ikincisi ise bir kişiden bahsedildiğinde ne olduğunu ortaya koyuyor. 

WhatsApp, bu özelliği sadece grup sohbetleri için aktif etmeye hazırlanıyor ve şu anda herkese açık olmadığını belirtelim. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...