Honor’un ilk katlanabilir telefonunun özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

Düzenleyen:
Honor’un ilk katlanabilir telefonunun özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Çinli teknoloji devi Huawei’nin eski alt markası Honor, ilk katlanabilir akıllı telefon modeli Honor Magic V’yi piyasaya sürmeye çok yakın. Samsung Galaxy Z Fold 3 OPPO Find N benzeri katlanabilir formattaki Magic V’nin teknik özellikleri sızdı.

Akıllı telefon üreticisi Honor, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarla Magic V modeline ait kısıtlı fotoğrafları yayınladı. Hatta şirket, 10 Ocak günü telefonun tanıtılacağını resmen duyurdu.  

Sızıntı kaynağı Ishaan Agarwal, Honor Magic V’nin teknik detaylarını ortaya koyan görselleri paylaştı. 2272×1984 ekran çözünürlüğüne ve 90Hz yenileme hızına sahip Honor Magic V, 7.9 inç OLED ana ekran ile gelecek. Dış kapak ise 120Hz yenileme hızına ve 6.45 inç FHD+ ekrana sahip. 

HONOR MAGIC V ÖZELLİKLERİ 

Honor Magic V gücünü, Qualcomm’un en yeni Snapdragon 8 Gen 1 SoC işlemcisinden alacak. Bunun yanı sıra 12GB RAM ve 256GB ya da 512GB depolama seçenekleri mevcut. 

Honor’un ilk katlanabilir telefonunun özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

Telefonun arka panelinde ise dikey yönde bir kamera kurulumu bulunacak. Üçlü kamera, 50 Megapiksel f/1.9 ana kamera, 50 Megapiksel f/2.2 ultra geniş kamera ve 50 Megapiksel f/2.0 ‘Spectrum Enhanced’den oluşacak. Ön kamera ise 42 Megapiksel olacak.

66W hızlı şarj destekli 4.760mAh pile sahip olacağını belirtelim. Android 12 işletim sistemi tabanlı MagicUI 6 arayüzü ile gelecek cihazın turuncu, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...