Uygun fiyatıyla dikkat çeken Oppo A36 tanıtıldı

Düzenleyen:
Uygun fiyatıyla dikkat çeken Oppo A36 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir süredir sızıntı kaynaklarının takibinden kaçmaya çalışan Oppo A36 bugün Çin'de resmi olarak tanıtıldı. Yeni çıkan telefonların aksine 5G bağlantısı bulunmayan akıllı telefon, uygun fiyatlı olacak.

Çinli teknoloji üreticisi Oppo, Snapdragon 680 yonga setine sahip uygun fiyatlı bir telefonu piyasaya sürüyor. Oppo A36 ismiyle çıkan cihaz, 90Hz yenileme hızına ve 180Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip ekranla geliyor. Ancak yalnızca 720p çözünürlüğe sahip 6.56” bir LCD ekran bulunuyor. 

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Oppo A36 tanıtıldı

Bütçe dostu yeni akıllı telefonun ön kamerası 8 Megapiksel iken, sensörü ekranın sol üst köşesinde yer alıyor. Arkada ise iki büyük, dikey yönde hizalanmış çift kamera bulunuyor. Ana arka kamera 13 Megapiksel iken, 2 Megapiksellik portre sensörüne de sahip. 

ANDROID 11 İLE GELİYOR

Oppo’nun yeni akıllı telefon modeli kamera tarafında kullanıcıları biraz üzecek ancak 8GB RAM ve 256GB depolama özelliği oldukça iyi görünüyor. Bunun yanı sıra Oppo A36, Android 11 tabanlı ColorOS 11 ile çalışacak. 

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Oppo A36 tanıtıldı

5.000 mAh pil gücüne sahip cihaz, siyah ve mavi renk seçenekleriyle satışa çıkıyor. Şu anda yalnızca Çin’de satışa çıkan telefonun fiyatı ise 250 dolar.  

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...