Uygun fiyatlı iPhone SE bekleyenlere bir iyi bir kötü haber

Düzenleyen:
Uygun fiyatlı iPhone SE bekleyenlere bir iyi bir kötü haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone modeli olarak bilinen iPhone SE (Special Edition) hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Son sızıntılara göre, teknoloji devi bu sene yeni bir model yerine önceki modelin 5G versiyonunu piyasaya sürecek.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone serisi akıllı telefonlarına yenisini eklemeye hazırlanıyor. İlk olarak 2016 yılında birinci nesli satışa çıkan SE modeli, uygun fiyatıyla kullanıcıların dikkatini çekiyor. 

2020 yılında ikinci nesli çıkan iPhone SE’nin, 2022’de ise üçüncü neslinin çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak teknoloji analisti Ross Young, iPhone SE 3 olarak adlandırılması beklenen 2022 model SE’nin önceki sürümle neredeyse aynı olacağını ileri sürdü. 

IPHONE SE+ 5G İSMİYLE ÇIKACAK

Young, 2022 baharında çıkması beklenen iPhone SE’nin, iPhone SE 2020 ile aynı olacağını, yalnızca 5G desteğiyle geleceğini açıkladı. Ayrıca telefonun iPhone SE+ 5G ismiyle piyasaya çıkacağını belirtti. 

Uygun fiyatlı iPhone SE bekleyenlere bir iyi bir kötü haber

iPhone SE+ 5G’nin 4,7 inç LCD ekranla gelmesi bekleniyor ancak 2023 yılında çıkma ihtimali bulunan iPhone SE’nin daha büyük 5,7 inçlik OLED ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Ayrıca 2023 modeli iPhone 11’e benzer şekilde çentikli tasarıma sahip olabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...