Xiaomi’nin yeni telefonu satış rekoru kırdı

Düzenleyen:
Xiaomi’nin yeni telefonu satış rekoru kırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon piyasasının liderleri arasında. MIUI arayüzü ile son günlerde çok konuşulan şirket, piyasaya sürdüğü akıllı telefonlar ile pazarın ilk beş isminden biri.

Xiaomi 11i serisi, Çin'de Ekim 2021'de Redmi Note 11 serisi olarak piyasaya sürüldü. Ancak kısa süre önce Hindistan’da da piyasaya çıktı ve satış rekoru kırdı.

Xiaomi Hindistan'ın resmi

hesabındaki paylaşıma göre, 11i serisi bir günde Mi 10i'nin bir haftalık satışını geride bıraktı. Bu arada, Mi 10i'nin piyasaya sürüldüğünde en ucuz 5G modellerinden biri olduğunu belirtelim.

XIAOMI 11I OZELLİKLERİ NELER?

Xiaomi 11i, 67W Turboşarj desteği ile piyasaya çıkarak dikkat çekti. Ancak, Xiaomi 11i serisini öne çıkaran şarj ve pil departmanı değil. Akıllı telefon, oldukça güçlü MediaTek Dimensity 920 çipiyle çalışıyor.

Xiaomi’nin yeni telefonu satış rekoru kırdı

Bu telefon, 120 Hz yenileme hızına, 1200 nit nit parlaklığa ve 360 Hz dokunmatik örneklemeye sahip bir FHD+ 6.67 inç düz AMOLED ekrana sahip. Kamera tarafında ise, 108 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel üçlü arka kamera kurulumuyla geldi. Ön kamerası ise 16 Megapiksel.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...