iOS'un ardından Android'e geliyor: WhatsApp'a 'bulanıklaştırma' aracı

Düzenleyen:
iOS'un ardından Android'e geliyor: WhatsApp'a 'bulanıklaştırma' aracı

TEKNOLOJİ Haberleri

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu bir çizim aracını uygulamaya eklemeye hazırlanıyor. Bulanıklaştırma aracı, iOS’un ardından Android’de de göründü.

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.22.7.1'e yükseltiyor. Android 2.22.3.5 güncellemesinde WhatsApp beta programında, çizim araçlarına iki yeni kalemin geleceğini görmüştük. 

Mesajlaşma platformu hakkındaki son gelişmeleri paylaşan WABetaInfo sitesi, WhatsApp'ın gelecekteki bir güncellemede yeni bir bulanıklıklaştırma aracı sunmayı planladığını yazdı. Haber kaynağı, WhatsApp’ın Android 2.22.7.1 betası sayesinde nihayet bulanıklaştırma aracının ekran görüntüsünü alabildi. Peki, “bulanıklaştırma aracı ne işe yarayacak?” derseniz; örneğin, bir telefon numarasını gizlemeye yarayabilir. 

iOS'un ardından Android'e geliyor: WhatsApp'a 'bulanıklaştırma' aracıSağ alt köşede bulanıklaştırma aracını görebilirsiniz. (Ekran görüntüsü: WABetaInfo)

Bu özellik geliştirme aşamasında olduğu için yeni çizim araçlarını kullanmak mümkün değil. Ayrıca iki yeni kalem aracı da ilerleyen tasarım güncellemesinde kullanıcılara sunulacak. 

 

Bu araç iOS için WhatsApp'ta zaten mevcut ancak WhatsApp nihayet aynı aracı Android için WhatsApp beta sürümüne ekleyerek Android ve iOS arasındaki farkları azaltmaya başlıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...