Mesajlaşmak çok daha kolay! Instagram DM'ye yepyeni özellikler

Düzenleyen:
Mesajlaşmak çok daha kolay! Instagram DM'ye yepyeni özellikler

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya platformu Instagram, yeni mesajlaşma özelliklerini başlattı. 2 milyara yakın kullanıcısı bulunan uygulamada artık akıştan ayrılmaya gerek kalmadan mesajlara cevap verilebilecek.

ABD’li teknoloji devi Meta’ya ait video ve fotoğraf platformu Instagram, yeni özellikler ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda hikaye beğenme özelliği ve kronolojik sıra kullanıcılara sunulmuştu. Ayrıca hikayelere sesli mesajla cevap verme özelliğinin de test edildiği ortaya çıktı. 

Son olarak, platform kullanıcılara daha işlevsel bir deneyim sağlamak için akıştan ayrılmadan direkt mesajlara (DM) cevap vermenize olanak tanıyan bir özellik sunuyor. Kullanıcılar uygulamada gezinirken gelen bildirimi kaydırarak mesajı cevaplayabilecek. 

YENİ INSTAGRAM DM ÖZELLİKLERİ

Müzik paylaşımı: Instagram, kullanıcıların sohbetlerde 30 saniyelik şarkı önizlemelerini paylaşmalarına izin vermek için Apple Music, Amazon Music ve yakında Spotify ile entegre olacak.

Hızlı gönderme: Gönderileri en yakın dört arkadaşınızla hızla yeniden paylaşmak için artık paylaş düğmesine dokunup basılı tutabilirsiniz.

Mesajlaşmak çok daha kolay! Instagram DM'ye yepyeni özelliklerYeni özellikler arasında bulunan sessiz mesaj modunu, anketi ve şarkı önizlemesini bu fotoğrafta görebilirsiniz. 

Durum: Gelen kutunuzun üst kısmında, Facebook Messenger'da olduğu gibi çevrim içi kişileri görebilirsiniz.

Sessiz mesajlar: Meşgul olduğunu ya da uyuduğunu bildiğiniz bir arkadaşınızı rahatsız etmeden mesaj göndermeyi seçebilirsiniz. Bunu yapmak için mesajınıza “@silent” yani “@sessiz” yazmanız gerekiyor.

Mesajlaşmak çok daha kolay! Instagram DM'ye yepyeni özelliklerAkıştan ayrılmadan mesaj cevaplama, hızlı gönderme ve çevrim içi kişiler özelliklerini ise bu fotoğrafta görebilirsiniz. 

Lo-fi sohbet teması: Sohbetleri daha kişisel hissettirmek için tasarlanmış yeni bir tema da geldi.

Anketler: Artık doğrudan grup sohbetinde bir anket oluşturmak için Anket etiketini kullanabilirsiniz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...