Netflix fiyatlarına zam! Artık en düşük 38 TL

Düzenleyen:
Netflix fiyatlarına zam! Artık en düşük 38 TL

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler video akış servisi Netflix, fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Platformdaki üyelik paketlerinin güncellenmesi kullanıcıları üzdü. En düşük paket artık 37,99 TL oldu.

Netflix kullanıcıları da fiyat artışlarından nasibini aldı. Mart ayında küresel çapta zam kararı alan Netflix'in Türkiye'deki paketlerinin de fiyatları arttı. Platform, geçtiğimiz yıl da yine bu aylarda fiyat artışına gitmişti. Bu geleneği bozmayan şirket, ortalama 11 TL ile 23 TL arasında zam yaptı.

Popüler video akış hizmeti Netflix, Temel Plan paketini artık 26,99 TL yerine 37,99 TL fiyatla sunuyor. Standart Plan ise 40,99 TL'den 57,99 TL'ye yükseldi. Daha fazla özellik sunan Özel Plan'ın yeni fiyatı 77,99 TL oldu. 

NETFLIX NEDİR?

Video akış servisi Netflix, internet bağlantılı binlerce cihaz sahibine ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve çeşitli yayınlar içeren geniş bir arşiv sunuyor. Üyeler, reklamsız olarak istediği kadar yayını istediği saatte izleyebiliyor. Platform 200 milyondan fazla üyeye sahip. 

1997 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan TV ağı, dünya çapında en popüler video akış servislerinden. Netflix'in CEO'su ve kurucusu Reed Hastings iken platforma 25 milyar dolardan fazla yıllık gelir elde ediyor.

Platformda bir şeyler izlemek isteyenlerin ilk yapması gereken üye olmak. TV ağı, yalnızca ücretli abonelik ile hizmet vermekte. Üç farklı ücretli üyelik paketinden birini seçerek kullanıcılar istediği yayını izleyebiliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...