Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Test aşamasında ilk kez görüldü: WhatsApp yine Instagram özelliğini kopyaladı

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
Test aşamasında ilk kez görüldü: WhatsApp yine Instagram özelliğini kopyaladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Geliştirme aşamasındaki özellik ile platform, Instagram’a bir adım daha benziyor. Çünkü söz konusu değişim durum güncellemelerinin sohbet listesinde bir halka simgesi ile görülmesi.

Çevrim içi mesajlaşma servisi WhatsApp, kullanıcılarını daha çok memnun etmek için bir takım yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Birkaç gün önce masaüstü (web) beta sürümünde fark edilen yenilik bu kez de iOS beta sürümünde ortaya çıktı. Buna göre, durum güncellemelerini doğrudan sohbet listenizde görüntüleme imkanınız olacak. Tıpkı Instagram’daki gibi. 

Test aşamasında ilk kez görüldü: WhatsApp yine Instagram özelliğini kopyaladı

Rehberinizde kayıtlı olan bir kişi WhatsApp’ta yeni bir durum paylaştığında doğrudan sohbet bölümünde yeni bir güncelleme yaptığını fark edebileceksiniz. Bir kişinin durum paylaşıp paylaşmadığını görmek için ‘durum’ sekmesine gitmeniz gerek kalmayacak. Mavi bir halka ile kişilerin yeni durum yayınladığını hemen anlayabileceksiniz. 

Anlık mesajlaşma ağı WhatsApp, yeni özelliğini şu anda geliştirmeye devam ediyor ve ne zaman tüm kullanıcılara sunacağı henüz belli değil. WhatsApp’ın tüm platformlarında (web, iOS, Android) aynı özellikleri sunmaya çalıştığını göz önünde bulundurursak kısa süre içinde bunun da Android beta sürümünde yayınlanması muhtemel görünüyor. Test aşamasında ilk kez görüldü: WhatsApp yine Instagram özelliğini kopyaladı

WhatsApp’ın geliştirmeye çalıştığı bir diğer özellik ise Ray-Ban Stories akıllı gözlüklerle mesajlara bakma ve mesajları cevaplama. Yine WABetaInfo’nun elde ettiği ekran görüntülerine göre, Rayp-Ban Stories akıllı gözlükleri WhatsApp hesabınıza bağladığınızda ‘Cihaz Listeniz’ bölümünde yer alıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...