50 sene sonra gösterildi: İşte şimdiye kadar çekilmiş en güzel UFO fotoğrafı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
50 sene sonra gösterildi: İşte şimdiye kadar çekilmiş en güzel UFO fotoğrafı

TEKNOLOJİ Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Hava fotoğrafçısı Sergio Loaiza tarafından 10 bin feet yükseklikteki bir uçaktan 50 yıl önce çekilen fotoğraf, 'şimdiye kadar çekilmiş en iyi UFO fotoğrafı' olarak yayımlandı.

Çekildikten 50 sene sonra şimdiye kadarki 'en güzel' UFO fotoğrafı yayımlandı. Fotoğraf, hava fotoğrafçısı Sergio Loaiza tarafından, Kosta Rika ormanları üzerinde uçarken 10.000 feet yükseklikte bir uçaktan çekilmiş.

UÇAN METAL BİR DİSK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Havada uçan metal bir disk gibi görünen fotoğraf yeni yüksek çözünürlüklü tekniklerle bastırıldı. Loaiza bu fotoğrafı, Arenal Volkanı civarındaki bir hidroelektrik santrali projesi için arazi araştırması yaparken çekti.

Tipik UFO fotoğraflarını andıran görüntü, ancak fotoğraf 300 kere büyütülünce ortaya çıktı. New York Times muhabiri Leslie Kean, görüntüyü 'şimdiye kadar çekilmiş en iyi UFO fotoğrafı' olarak nitelendirdi.

50 sene sonra gösterildi: İşte şimdiye kadar çekilmiş en güzel UFO fotoğrafı

GÜNEŞ YANSIMASI BELLİ OLUYOR

Kean, "Bir disk var ve tepesinde yuvarlak bir nesneden güneşin yansıdığı açıkça görülüyor. Önemli olan, bunun resmi bir fotoğraf olması" dedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...