Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaptığı paylaşımla gündem olmuştu! Elon Musk annesinden özür diledi

Düzenleyen:
Yaptığı paylaşımla gündem olmuştu! Elon Musk annesinden özür diledi

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en zengin kişisi olan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Rusya tarafından gelen sert açıklamalarının ardından, "Ölürsem sizi tanımak güzeldi" paylaşımında bulundu. Musk’ın paylaşımı sosyal medyada gündem olurken üst üste tepkiler geldi. Bir tepki ise Elon Musk’ın annesinden geldi. Twitter’dan paylaşım yapan Musk’ın annesi "Bu komik değil" diyerek azarladı.

Space -X ve Tesla CEO'su Elon Musk Ukrayna’ya uydu interneti sağlamasının ardından Rusya’dan tepki çekmişti. Musk, tehdit iddialarının ardından "Ölürsem sizi tanımak güzeldi" paylaşımında bulundu. Elon Musk’ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

ANNESİNDEN TEPKİ GELDİ 

Satın aldığı platformda 91 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Musk’ın tweeti kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Musk'ın diyetsiyen ve yazar annesi Maye Musk, oğlunun mesajını alıntıladı ve "kızgın yüz" emojisi ile beraber; "Bu komik değil" ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımla gündem olmuştu! Elon Musk annesinden özür diledi

ÖZÜR DİLEDİ 

Annesinin mesajı üzerine cevap veren Elon Musk, "Özür dilerim! Hayatta kalmak için elimden geleni yapacağım" paylaşımında bulundu. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...