Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elon Musk, ölürse Twitter'ı kime vereceğini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Independent News UK
Elon Musk, ölürse Twitter'ı kime vereceğini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Independent News UK

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, geçtiğimiz gün Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada gizemli bir ölüm mesajı verdi. Musk'ın tweeti sonrasında hayranları endişelenirken, birçok spekülasyon medyada yer aldı. Milyarder girişimci, ölmesi halinde yakın zamanda satın aldığı Twitter'ı kime bırakacağını söyledi.

Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı 25 Nisan'da yaklaşık 44 milyar dolar karşılığında satın aldığını duyurdu. Kısa süre sonra Musk, önce Rus bir subay tarafından Ukrayna'ya internet hizmeti sağlayan Starlink uydu terminalleri sağladığı için tehdit edildiğini söyledi. Ardından da bir tweette "Gizemli bir şekilde ölürsem, sizi tanımak güzeldi" diyerek hayranlarını endişelendirdi.

Elon Musk, ölürse Twitter'ı kime vereceğini açıkladıElon Musk ile MrBeast arasındaki tweetler

Elon Musk'ın endişe verici gizemli tweetine annesi Maye Musk "Bu komik değil" şeklinde bir tweet ile tepki verdi. Musk da annesinden özür diledi. Milyarder iş insanının attığı ölüm tweetine tepkiler artarken, ilginç bir yorum da YouTuber MrBeast'ten geldi. MrBeast olarak bilinen YouTube yıldızı Jimmy Donaldson, Musk'ın ölmesi durumunda Twitter'ı istediğini belirtti. Donaldson, "Bu olursa Twitter alabilir miyim?" yazarken, Musk da basit ve şaka yollu bir şekilde "Tamam" diyerek karşılık verdi. 

TWİTTER ELON MUSK İLE DEĞİŞECEK

Milyarderin tweetinin ardından Donaldson, "Şaka bir yana, güvende ol! Seni seviyorum." şeklinde bir tweet daha gönderdi. Bu arada, MrBeast'in YouTube'da 95 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Değişim bir şaka gibi görünse de, Musk 2019'da Twitter'da Donaldson'ın öncülük ettiği bir yardım kuruluşuna 1 milyon dolar bağışlamıştı. 

Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldığını açıklamasının ardından pek çok kişi anlaşmaya tepki olarak sosyal medya hesabını kapattı. Sunucu ve Good Place oyuncusu Jameela Jamil, Musk'ın mülkiyetinde ortamın nasıl değişeceğinden korktuğu için siteden ayrıldığını söyledi. Çünkü kendini 'ifade özgürlüğü mutlakiyetçisi' olarak tanımlayan milyarder iş insanı, Twitter'da ifade özgürlüğünü daha da artıracağını söylemişti. Ancak birçok kullanıcı, böyle bir durumda sözlü ve psikolojik şiddetin daha da artmasından endişe ediyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Independent News UK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...