Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesajlaşma uygulaması ücretli abonelik sistemine geçiyor! Telegram Premium fiyatı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Mesajlaşma uygulaması ücretli abonelik sistemine geçiyor! Telegram Premium fiyatı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Telegram, mesajlaşma servisine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Uygulama, son olarak Premium abonelik sistemini başlatmaya karar verdi ve belirli özellikler sadece ücret ödeyenler tarafından kullanılabilecek. İşte o Telegram özellikleri...

Telegram, en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri ve yeni özelliklerle düzenli olarak kendini geliştiriyor. Gizlilik odaklı mesajlaşma ve sosyal medya platformu son olarak 'Telegram Premium' adlı yeni bir abonelik tabanlı proje üzerinde çalışmaya başladı. 

Meta'ya ait sosyal medya platformlarının aksine Telegram tamamen ücretsiz bir politika izliyor. Şirket, kanallarında sponsorlu mesajlar gibi reklamlar için destek araştırıyor olsa da şimdiye kadar resmi olarak para kazanamadı. 

TELEGRAM, REKLAMLARA DOĞRU ADIM ATIYOR

2021'de Telegram messenger'ın kurucusu Rus geliştirici Pavel Durov, herkese açık kanalların gönderilerine reklam yerleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Şirkete göre, Telegram'ın deneysel reklamları, yalnızca 160 karakter sınırı olan küçük gönderiler olacak ve harici bağlantılar içermeyecek. Ancak reklamların belirli bir kanala bağlantısı olacak.

Mesajlaşma uygulamasındaki resmi reklamlara ek olarak, Telegram ayrıca mesajlaşma uygulamasına yeni bir premium abonelik getiriyor. Şirket, 4,99 dolarlık başlangıç fiyatının ortaya çıktığı bir premium abonelik planı geliştiriyor. Bu ücretli sistemi kullanan kişiler uygulamanın çeşitli sınırlamalarına takılı kalmayacak. Bu arada, Telegram Premium'un sunacağı özellikler de ortaya çıktı.

TELEGRAM PREMIUM ÖZELLİKLERİ 

Geliştirici ve tersine mühendis Alessandro Paluzzi'nin

yayınladığı bir ekran görüntüsüne göre, platform ücretli abonelerine şu ayrıcalıkları tanıyacak;

  1. Daha fazla limit
  2. 4 GB Yükleme Boyutu
  3. Daha Hızlı İndirme Hızı
  4. Sesten Metne Dönüştürme
  5. Reklamsız
  6. Benzersiz Tepkiler
  7. Premium Çıkartmalar
  8. Gelişmiş Sohbet Yönetimi
  9. Profil Rozeti
  10. Hareketli avatarlar
  11. Ek uygulama simgeleri

Telegram Premium, Android beta sürümünde yayında ancak abone olmak için henüz beklemeniz gerekiyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...