Instagram hata veriyor! Tekrar tekrar aynı hikayeler açılıyor... İşte nedeni

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
Instagram hata veriyor! Tekrar tekrar aynı hikayeler açılıyor... İşte nedeni

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Instagram kullanıcılarını etkileyen garip bir bug ortaya çıktı. Milyonlarca Instagram kullanıcısı arama motorlarında 'Instagram hata veriyor' ve 'Instagram story hatası' gibi soruları aratarak cevap bulmaya çalışıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan şirket, hatayı düzeltmek için çalıştıklarını belirtti. Siz de Instagram uygulamasında daha önce açıp izlediğiniz hikayeleri tekrar tekrar görmeye başladıysanız, yalnız değilsiniz. İşte Instagram hatasının nedeni...

Binlerce Instagram kullanıcısının sosyal medya platformlarındaki ifadelerine göre, uygulama, kullanıcıların daha önce açtıkları hikayeleri sürekli olarak yeniden izlemeye zorluyor. Normalde, daha önce açtığınız hikayeler, uygulamada listenin sonuna gider ve kişiler yeni bir Hikaye paylaşsa bile açmadığınız hikayeleri görürsünüz. Ancak bilinmeyen bir nedenle Instagram uygulaması, kullanıcılar tarafından görüntülenen hikayeleri algılayamıyor ve izlemiş olduğunuz hikayeleri de size gösteriyor. Sonuç olarak, birisi her yeni içerik paylaştığında aynı hikayeyi tekrar tekrar gösteriyor.

Bununla birlikte, mevcut hikaye sorunu, birisi kendi profiline yeni bir hikaye eklediğinde de ortaya çıkıyor.

INSTAGRAM HİKAYE HATASI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Instagram kullanıcılarının yoğun eleştiri ve şikayetlerinin ardından teknoloji devi Meta'ya ait şirket, henüz hatayı kabul etmedi ancak harekete geçtiklerini belirtti. Reddit'teki bir konuya göre, bazı kullanıcılar bu hatayı Pazartesi gününden beri yaşıyor. Bu noktada, hatanın kaç kullanıcıyı etkilediği veya tüm kullanıcıların hikayeler özelliğiyle ilgili sorun yaşayıp yaşamadığı net değil.

Twitter'da yüzlerce ve hatta binlerce kullanıcı, Instagram hikayeler hatasından şikayet ediyor. Meta sözcüsü Christine Pai, teknoloji sitesi The Verge'e e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, "Bazı kişilerin Instagram Hikayelerine erişmekte sorun yaşadığının farkındayız" dedi. Pai, Instagram'ın 'her şeyi olabildiğince çabuk şekilde normale döndürmek için çalıştığını' söyledi ve rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...