Dalga dalga yayılıyor! Bayraktar kuyruğu... Bir ülkede daha kampanya başlatıldı

Düzenleyen:
Dalga dalga yayılıyor! Bayraktar kuyruğu... Bir ülkede daha kampanya başlatıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Savaş meydanlarında yazdığı destanla dünyanın gözdesi olan Bayraktar, dalga dalga yayılıyor. Litvanya, Polonya ve Ukrayna'nın ardından Demokratik Kongo da TB2 almak için kolları sıvadı. Halk "Bayraktar alalım" diye para topluyor.

Rus ordusuna karşı başarılı operasyonlara imza atan Bayraktar’ın ünü her geçen gün yayılıyor. Daha önce Litvanya ve Polonya’da düzenlenen kampanyanın bir benzeri Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde de başlatıldı.

Silahlı Kuvvetlerini ve sınırlarını güçlendirmek isteyen Kongo halkı, 15 milyon dolar toplayıp üç adet Bayraktar TB2 almak için kampanya başlattı.

UKRAYNA'DA 4 BAYRAKTAR İÇİN PARA TOPLANDI

Öte yandan Ukrayna’da, Rusya’ya karşı ülke savunması için Türkiye’den Bayraktar TB2 alınması maksadıyla başlatılan yardım kampanyasında ise 3 günde 20 milyon dolar toplandı. Kampanyayı başlatan TV sunucusu Serhiy Prytula, hedeflerinin 3 İHA olduğunu ancak gösterilen yoğun ilgiyle 4 Bayraktar’a yetecek para toplandığını duyurdu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...