Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FNSS, Umman Ordusu ile anlaştı: Bakım onarım merkezi kuruluyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FNSS, Umman Ordusu ile anlaştı: Bakım onarım merkezi kuruluyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Türkiye'nin kendi imkanlarıyla geliştirdiği yerli ve milli savunma sanayi araçlarına dünyadan yoğun ilgi gösterilirken, çeşitli ülkelerle iş birlikleri de yapılıyor. Son olarak savunma sanayinin kilit üretici firmalarından FNSS, Umman'da bakım onarım merkezi kurmak için anlaşma yaptı.

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden FNSS, Umman'da teslim ettiği araçlara yönelik bakım onarım merkezi kuracak. FNSS ve Umman Sultanlığı Hükümeti Savunma Bakanlığı arasında Zırhlı Personel Taşıyıcı (Pars III) ve Entegre Lojistik Destek Tedariki Sözleşmesi'nin sanayi katılımı ve offset yükümlülüğü kapsamında Umman Fabrika Seviyesi Bakım Onarım Merkezi Sözleşmesi imzalandı.

FNSS, Umman Ordusu ile anlaştı: Bakım onarım merkezi kuruluyor

FNSS, 2020'de Umman Kraliyet Ordusuna 13 farklı konfigürasyonda, 172 adet Pars III 6x6 ve 8x8 teslim etti ve araçların ömür devri boyunca doğru şekilde idame edilebilmeleri için gerekli olan entegre lojistik destek yeteneklerini de mevcut proje kapsamında son kullanıcıya kazandırdı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...