Sosyal medya devi Snap, ABD Gizli Servisi'nin yöneticisiyle anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
Sosyal medya devi Snap, ABD Gizli Servisi'nin yöneticisiyle anlaştı

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Teknoloji ve sosyal medya şirketi Snap, ABD Gizli Servis Direktörü James Murray ile çalışmaya başlayacak. Murray, ay sonunda görevinden ayrılacak ve Snap ekibine dahil olacak.

Snap, The Verge'e yaptığı açıklamada, Gizli Servis Direktörü James Murray’in şirkette baş güvenlik görevlisi olarak çalışacağını duyurdu. Murray, önümüzdeki ay sosyal medya platformu Snapchat'in ana şirketi Snap'e katılacak ve doğrudan CEO ve kurucu ortak Evan Spiegel'e rapor verecek. Snap sözcüsü Pete Boogaard, konuya ilişkin “Jim Murray'in 1 Ağustos'ta ekibimize katılmasını dört gözle bekliyoruz” dedi.

Snap'e göre Murray, yeni görevinde Snap çalışanlarının güvenliğini ve gizliliğini korumaya yardımcı olacak ve gerektiğinde kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışacak.

Gizli Servis’in yaptığı açıklamada ise Murray'in üst düzey kişilere yönelik çalışmaları övüldü. Gizli Servis, başkanların, ailelerinin ve diğer üst düzey ABD yetkililerinin güvenliğini koruma çalışmalarıyla tanınıyor. 

Perşembe günü yaptığı açıklamada ABD devlet başkanı Joe Biden ise Murray hakkında şunları söyledi: “Jim, hizmetin anlamını benlik üzerinde somutlaştırıyor ve ABD Başkanlarının ailelerini sanki kendisinin bir parçasıymış gibi korudu. Ülkemize ve ailemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine sonsuz minnettarız.”

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...