Samsung’dan Apple’a gönderme: Teknoloji devini tiye aldı

Düzenleyen: / Kaynak: MacRumors
Samsung’dan Apple’a gönderme: Teknoloji devini tiye aldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / MacRumors

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, Apple cihazlarını karalayan reklam kampanyasına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer Samsung’un hedefinde katlanabilir iPhone eksikliği vardı.

Samsung, Apple'ın katlanabilir iPhone çıkarmamasını vurgulayan bir reklam filminde Apple’ı tiye aldı. Güney Koreli üretici ayrıca iPhone 14 Pro'nun 48 megapiksel kamerasını Galaxy S22'nin 108 megapiksel kamerası ile karşılaştıran tweetler de attı. Bir tweette Samsung, telefonlarının birkaç yıldır daha yüksek megapiksel kameralara sahip olduğunu vurguluyor. 

Samsung, yeni iPhone 14 modelleri duyurulmadan önce Apple karşıtı reklamlar paylaşmıştı. iPhone 14 tanıtılmadan önce Güney Koreli şirket, tanıtım filmiyle ‘iPhone’u beklemeyin’ mesajı vermişti. Samsung, Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 katlanabilir akıllı telefonlarını sergilediği tanıtım videosunda, ‘Bu yenilikler yakında bir iPhone’a gelmeyecek’ yorumunda bulundu. 

KATLANABİLİR TELEFON ELEŞTİRİSİ

Teknoloji devi Samsung, iPhone 14 tanıtıldıktan sonra da

bir reklam filmi yayınladı. Videoda, Galaxy Z Flip4 ve iPhone kullanan iki arkadaş telefonlarını kıyaslıyor ve Samsung’a geçmek istemediğini söyleyen iPhone sahibi bir süre sonra Galaxy Z Flip4 satın alıyor. 

Üstelik ABD’de yayınlanan videolarda Samsung, direkt Apple’ın ve iPhone’un adını kullanıyor. Samsung, sadece diğer markaların kullanıcılarından değil kendi kullanıcılarında da bu tür reklamlar yayınlaması nedeniyle tepki çekiyor. 

Bu arada Samsung geçmişte kulaklık jakının çıkarılması gibi Apple tasarım kararlarıyla alay ettikten birkaç yıl sonra aynı hamleyi yaptı. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MacRumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...