Trabzonspor, Belarus'ta avantaj arıyor

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Trabzonspor, Belarus'ta avantaj arıyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor, yorucu bir yolculuğun ardından geldiği Berst kentinde rakibi karşısında tur için avantajlı skor arıyor.

Avrupa arenasında 100.'ncü maçına Belarus temsilcisi Dinamo Minsk karşısında çıkacak olan Trabzonspor, yorucu bir yolculuğun ardından geldiği Berst kentinde rakibi karşısında tur için avantajlı skor arıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın akşam deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımı ile saat 19.00'da Brestskiy Stadı'nda karşılaşacak olan Trabzonspor, avantaj yakalamak istiyor. Bordo-mavili takımda zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor'un rakibi Dinamo Minsk ise Belarus Ligi'nde 18 hafta sonunda, 4. sırada yer alıyor. Takımla birlikte Belarus'a gelen yıldız oyuncu Florent Malouda ise yarın akşam oynanacak olan maçta teknik direktör Mustafa Akçay'ın maçın gidişatına göre oyuncuyu değerlendirebileceği öğrenildi. Takımla birlikte çıktığı antrenmanlarda oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan Malouda'nın, forma giymesi halinde bir sezonun ardından bordo-mavili forma ile resmi bir maça çıkacak.


YOLCULUK TRABZONSPOR'U YORDU
Trabzonspor'un Dinamo Minsk deplasmanı için yaptığı seyahat yorucu geçti. Türkiye'den saat 17.00'da kalkan özel uçakla yola çıkan bordo-mavili kafile 3 saatlik yolculuğun ardından 20.00'da Minsk'e ulaştı. Ardından Minsk stadının tadilatta olması nedeniyle 370 km uzaklıkta Brest şehrine karayolu ile giden Trabzonspor kafilesi 4.5 saatlik kara yolculuğunun ardından konaklayacakları otele geçti. Oldukça yorucu geçen yolculuktan sonra otelde konaklayan bordo mavili kafile, sabah ise otelden ayrılıp daha iyi bir otele yerleşti. Bu zorlu yolculuk hem teknik heyeti, hem de futbolcuların sinirlerinin gerilmesine yol açtı.
HENRIQUE GOL ARAYACAK
Bu sezon Avrupa'da İrlanda temsilcisi Derry City ile oynanan iki maçta rakip kaleleri boş geçmeyerek 3 gol atan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Henrique Dinamo Minks ile oynanacak olan maçta da rakibe gol atmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Sezona iyi bir başlangıç yaptığını belirten oyuncu, "Bu sezon benim için iyi bir başlangıç oldu. Umarım bu şekilde devam ederek hem takıma hemde kendi gelişimime katkıda bulunurum. Oyandığım iki maçta da rakip kaleleri boş geçmedim. Umarım bu maçta da boş geçmem ve tur için avantajlı bir skor ile rakip karşısından ayrılırız. Ben gol atmak için elimden geleni yapacağım ama önemli olan takımın avantajlığ bir skor elde etmesi" dedi.
MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Zeki, Mustafa, Giray, Celustka, Volkan, Colman, Aykut Akgün, Olcan, Adrian ve Henrique on biriyle şeklinde çıkması bekleniyor.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...