6 sene sonra bile gözyaşı dinmedi!

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
6 sene sonra bile gözyaşı dinmedi!

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

O'nun adı Galya Huda... 2006'da ailesiyle sahilde piknik yaparken, İsrail uçaklarının hedefi oldu. 3 kardeşi ve babasını kaybettiği olayın şokunu hâlâ atlatamadı. Başbakan Erdoğan da Davos'ta İsrail'e 'one minute' çıkışını yaparken Huda'yı hatırlatmıştı.

Ailesiyle 2006 yılında Gazze'nin kuzeyindeki sahilde ailesiyle piknik yaparken İsrail uçaklarından gelen bombalarla 3 kardeşini ve babasını kaybeden Galya Huda, aradan geçen yıllara rağmen olayın şokunu atlatamadığını, acıyı içinden yaşamaya ve ağlamaya devam ettiğini söyledi. Huda ailesini sahilde kaybettiğinde gözyaşları ve feryatları İslam dünyasını derinden yaralamıştı. Hüda'nın çığlıkları en çok da Başbakan Erdoğan'ı etkilemişti. Erdoğan, Davos zirvesinde Perez'e "One Minute" derken "Sahilde piknik yapan çocukları nasıl öldürdüğünüzü çok iyi biliyorum" demişti. O zaman 12 yaşında olan Huda, İsrail saldırısında kardeşleri Sabrina Galya (14), Heysem Galya (1), Hanidi Galya (18 aylık), babasını ve üvey annesini kaybetmişti. Şimdi 18 yaşında olan Huda 8 kardeşi ve öz annesiyle birlikte yaşıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...