Mardin'de terör operasyonu: Çok sayıda gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'de terör operasyonu: Çok sayıda gözaltı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Mardin’de emniyet ekiplerince düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK ve FETÖ üyesi 11 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla il genelinde “PKK/KCK ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütleri” adına faaliyet yürüten şahısların deşifresine yönelik 1– 30 Eylül tarihleri arasında TEM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 11 kişi yakalandığı belirtildi. Açıklamada PKK/KCK terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen 8 şahsın adli birimlere sevk edildiği, haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 6 şahsa adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı uygulandığı ifade edildi. 

FETÖ/PDY terör örgütü adına yapılan çalışmalar kapsamında FETÖ’nün faaliyetlerini yürüttükleri tespit edilen ve yakalanma emri bulunan 3 şahsa da adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı uygulandığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...