Yeşil, Ayten'i öldürüp boş araziye gömdü!

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Yeşil, Ayten'i öldürüp boş araziye gömdü!

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

1992'de işkence ile katledilen Ayten Öztürk'le ilgili gazetemize konuşan gizli şahit, gördüklerini anlattı: Yeşil onu birkaç gün Elazığ'da tuttu. Sonra öldürüp arazide gömdü.

1992'de kaçırıldıktan sonra ölü bulunan Ayten Öztürk ile ilgili sürpriz bir tanık ortaya çıktı. Gazetemize ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen tanık, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım ile yakın arkadaş olduğunu söyleyerek, "Yeşil'in bir çok eylemini biliyorum. Onunla birlikte çalışanları tanıyorum. Bir çoğu halen aktif. Herkes Yeşil'in peşinde ama onunla birlikte çalışanlar serbestçe dolaşıyor. Bütün bildiklerimi savcıya anlatmaya hazırım ama deşifre olursam yaşatmazlar. Kimliğimi saklı tutmayı garanti ederlerse bildiklerimi anlatırım. Çok iyi bildiğim olaylardan biri Ayten Öztürk cinayetidir. O kızı Yeşil öldürdü. Kaçırdıktan sonra Elazığ'a getirip 4-5 gün yanında tuttu. Bizzat şahitim. Hatta, kendisine bu kim diye sordum, biraz işim var onunla dedi. Birkaç gün sonra da öldürüp arazide gömdü" dedi. nbsp;

HABERİN DEVAMI

TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...