Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da orman yangını: Müdahale sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya'da orman yangını: Müdahale sürüyor

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Antalya'da dün akşam saatlerinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınları devam ediyor. Yangın söndürme çalışmaları 8 helikopter ve bir uçakla havadan ve karadan sürüyor.

Dün akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesine bağlı Üçoluk Mahallesi ile Kemer ilçesi Tülek mevkii sınırındaki ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arazinin sarp ve engebeli olması nedeniyle yangına hava kararıncaya kadar 2 helikopterle müdahale edildi. Kızılçam ormanlarının yoğun olduğu bölgeye bir süre önce yer ekipleri de ulaşarak, alevlere müdahaleye başladı. Sabah 4 helikopter ve bir uçakla müdahaleye başlanılan yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar sürerken, öğlen saatlerinde söndürme çalışmalarına takviye ekipler dahil oldu.

3 FARKLI NOKTADAN 1,5 KM’LİK HORTUMLARLA MÜDAHALE

Şu anda yangına, 8 helikopter ve bir uçak havadan, 20 arazöz ve 5 su tankeriyle de karadan müdahalede bulunuluyor. Arazinin sarp ve engelli oluşundan dolayı kara ekiplerinin 3 farklı noktadan 1,5 km’lik hortumlarla alevlere müdahale ettiği bildirildi.

Antalya'da orman yangını: Müdahale sürüyor

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...