Kadıköy'de taksilere yönelik denetim

Düzenleyen:
Kadıköy'de taksilere yönelik denetim

TÜRKİYE Haberleri

İstanbul Kadıköy'de, Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri taksilere yönelik denetim yaptı.

İstanbul, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Bir taksi sürücüsüne sigorta ve muayene eksikliğinden cezai işlem yapılırken başka bir sürücüye ise yine sigorta eksikliğinden cezai işlem gerçekleştirildi.

Kadıköy'de taksilere yönelik denetim
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal mevkiinde gerçekleştirilen denetimde evrak ve belgelerinde eksik olan sürücülere cezai işlem uygulandı. Denetim yapan trafik polis ekipleri ticari taksi sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve evraklarını kontrol etti.


Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...