Mardin'de eş zamanlı terör operasyonu: 45 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'de eş zamanlı terör operasyonu: 45 gözaltı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Mardin’de, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık, terör örgütüyle işbirliği, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan 45 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ile PKK, KCK, YPG, PYD terör örgütüne yardım ve yataklık, işbirliği, çukur ve barikat olaylarına katılan ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri'nce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucunda 45 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tüfek ve ruhsatsız tabanca, örgütsel doküman, kitap ve dijital materyal ele geçirildiği öğrenildi.

,

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...