Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Komiser yardımcılığına geçiş sınavı sorularını önceden alıp dağıttığı tespit edilen 7 FETÖ şüphelisi hakkında 4 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ankara merkezli 4 ilde operasyon gerçekleştirildi. Haklarında gözaltı kararı çıkarılan şüphelilerin sınavdan önce sorulara eriştiği ve örgüt mensuplarına dağıttığı belirtildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan 2005 yılı PMYO ve 2013 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavları soruşturması kapsamında FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınav sorularını alarak polis ve komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 7 FETÖ/PDY mensubu hakkında Ankara merkezli 4 ilde 12.01.2022 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edilmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...