Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

JASAT personeli girdiği eczanede cezaevi firarisini böyle yakaladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
JASAT personeli girdiği eczanede cezaevi firarisini böyle yakaladı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Antalya’da 1 yıldır aranan 16 suç kaydı ve 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisini, tesadüfen girdiği eczanede başında kask olmasına rağmen fark ederek tek başına yakalayan JASAT personeli ödüllendirildi.

Alanya ilçesinde yaklaşık 1 yıldır aranan 16 suç kayıtlı ve 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, tanınmamak için kask takarak girdiği eczanede baltayı taşa vurmuştu.

Bir JASAT personeli tesadüfen girdiği eczaneden kasklı olan kişiden şüphelenmiş ve tek başına mücadele ederek şahsı yakalanmıştı. M.Y. (44) isimli şahıs daha sonra tutuklanarak cezaevine göndermişti.

JASAT personeli girdiği eczanede cezaevi firarisini böyle yakaladıAlanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, şahsı yakalayan JASAT personelini ödüllendirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ürkmezer, “İzinde olduğu bir günde eczanede rastladığı cezaevi firarisini büyük özveri göstererek tek başına yakalayan jandarma personelimizi kutlayarak başarı belgesi ile ödüllendirdim. Kentimiz için hep birlikte çalışıyoruz” sözlerine yer verdi.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...