Metrobüste iki kişiyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Metrobüste iki kişiyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

TÜRKİYE Haberleri  / AA

İstanbul'da, metrobüste amca ve yiğenini bıçakla yaralan Gökay A, "basit yaralama" suçundan tutuklanırken, mahkemede verdiği ifade de ortaya çıktı.

Metrobüste yolculuk yaparken tartıştığı Murat K. ve amcası Mustafa K'yi bıçakla yaralayan Gökay A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğe gönderildi.

KADINI KORUMAK İSTERKEN KAVGA ÇIKMIŞ

Hakimlik ifadesinde bir otelde teknik servis elemanı olarak çalıştığını, gece 00.00'da mesaisinin bitmesinin ardından metrobüse bindiğini anlatan şüpheli, bir kadının "Yine bana bakıyorsun" diye söylendiği erkekle münakaşaya başladığını, erkeğin ayağa kalkarak kadının üzerine yürümesi ve küfür etmesi üzerine kendisinin tepki gösterdiğini belirtti.

"BIÇAĞI BOŞLUĞA SAVURDUM" DEDİ

Bu kişinin kendisine de küfür ettiğini, amcasının da yumruk attığını ve arbede yaşadıklarını ifade eden şüpheli, bu sırada bıçağını çıkarttığını ancak kullanmadığını, boşluğa savurduğu bıçağı saplama amacının olmadığını, arbede yaşanırken zaten polislerin de olay yerine geldiğini anlattı.

Şüphelinin avukatı da müvekkilinin olayda kadını korumak istediğini, arbede sırasında da kendisini korumak amacıyla hareket ettiğini söyledi.

Hakimlik, Gökay A'nın "basit yaralama" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Önceki gece yaşanan olayda yaralanan Murat K. ve Mustafa K'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...