Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mayıs ayında ulaşıma kar engeli: Onlarca araç mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mayıs ayında ulaşıma kar engeli: Onlarca araç mahsur kaldı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Ülke genelinde bahar havası kendini hissettirirken güney kesimlerde vatandaşlar plaj ve sahillere akın ediyor. Öte yandan Mayıs ayında bastıran kar ve tipi nedeniyle Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere Geçidi’nde sürücüler yolda kaldı.

Başkale’de Mayıs ayında etkili olan fırtına, tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde etkili olan kar yağışı sonrası bazı araçların kayması sonucu onlarca araç mahsur kaldı.

Mayıs ayında ulaşıma kar engeli: Onlarca araç mahsur kaldı

Başkale Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Van - Başkale (Güzeldere Geçidi) kar yağışı ve tipi nedeniyle bugün saat 18.45 itibarıyla taşıt trafiğine kapatılmıştır. Kesintisin ulaşım için çalışmalar aralıksız devam ediyor, yol açılınca trafik tekrar verilecektir” denildi.

Mayıs ayında ulaşıma kar engeli: Onlarca araç mahsur kaldıKarayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede yolun tekrar trafiğe açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...