Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatandaşı sel baskınından polis kurtardı

- Güncelleme:
Vatandaşı sel baskınından polis kurtardı

GÜNDEM Haberleri

Mersin kent merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişen polis ekipleri, mağdurları zırhlı araçlarla tahliye etti.

Akşam saatlerinde etkisini artırmaya başlayan sağanak, kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağış, bazı ev ve iş yerlerinin de sular altında kalmasına neden oldu. Vatandaşlar, evlerindeki suları kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışırken, çok sayıda araç da trafikte mahsur kaldı. Zabıta ve itfaiye ekipleri, yollarda biriken suları tahliye ederek, trafiğin akışını sağlamaya çalıştı.

-Zırhlı araçlarla kurtarma-

Bu arada, merkez Akdeniz ilçesine bağlı bazı mahallelerde ise su baskınlarının artması nedeniyle ekipler zor anlar yaşadı. Çay Mahallesi'ndeki rögarların tıkanması nedeniyle cadde ve sokaklar trafiğe kapandı. Bir sokakta evlerinde mahsur kalan ve evlerindeki çocuklarını kurtarmak için çıplak ayakla yardım bekleyen vatandaşların imdadına ise polis ekipleri yetişti. Zırhlı araçlarla sokağa giren polis memurları, mahsur kalan vatandaşları tahliye etti.

Kurtarılan vatandaşlar, polis ekiplerince geceyi geçirmek üzere yakınlarının evlerine bırakıldı. Mağdurlar, belediye ekiplerini aramalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını iddia ederek, ''Son çare olarak polisleri aradık. Allah onlardan razı olsun. Gelip bizi kurtardılar. Eğer onlar olmasıydı, evlerimizden dışarı çıkamayacaktık'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...