12 çılgınlığı gençleri yollara döktü

12 çılgınlığı gençleri yollara döktü

YAŞAM Haberleri

Özel bir tarih olması nedeniyle 12.12.12'de sevgilisine Taksim Meydanı'nda evlenme teklif eden genç, hazırladığı sürprizlerle sevgilisini ve çevredekileri şaşkına çevirdi. Adana'da ise geçirdiği kazaya rağmen sargı bezleriyle nikah masasına oturan genç çift, davetlilerden bol bol alkış aldı..




Özel bir tarih olması nedeniyle 12.12.12'de eşine sevgilisine sürprizler hazırlayanlar dün meydanları, belediyelerin nikah daierelirin doldurdu

ÇOCUKLUK AŞKINA EVLENME TEKLİFİ

10 yıldır birlikte olduğu sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen Ramazan Açucuoğlu (28), günler öncesinden bu özel gün için hazırlık yaptı. 12.12.12'nin özel bir tarih olması nedeniyle bugünü seçen Açucuoğlu, sevgilisi için dev bir pankart yaptırıp, özel bir organizasyon düzenledi. Taksim'e gelen genç, meydandaki Atatürk Anıtı'na "Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?" yazılı dev bir pankart astı. Ailesi ve arkadaşlarıyla sürprizi hazırlayan genç, davul, zurna, gitar ve kemanı da eksik etmedi. Tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra da kız arkadaşı Filiz Canyurt'u (24) arayıp, "Birileriyle kavga ettim, acil Taksim Meydanı'na gel" dedi. Çılgın genç daha sonra sevgilisini beklemeye başladı. Sevgilisini görünce de hemen yanına koştu. Elinden tuttuğu sevgilisini anıtın önüne getirdi. Pankartı gören genç kız, büyük şaşkınlık içinde sevgilisine sarıldı. Ardından da gencin arkadaşları konfeti patlatıp, meşale yaktı. Şaşkına dönen sevgilisinin önünde eğilen Ramazan Açucuoğlu, çıkardığı tek taş yüzüğü sevgilisine uzatarak, "Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?" dedi. Genç kız ise "Evet" diyerek teklifi kabul etti.
Kalp şeklindeki dilek fenerini gökyüzüne bırakan çılgın aşık, "Aşkımı çok seviyorum. 10 yıldır beraberiz. Çocukluk aşkım. En sonunda evleneceğiz. Çok mutluyuz" dedi.

##tgvideo##

Filiz Canyurt ise, "Onu çok seviyorum. Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bana birileriyle kavga ettiğini söyleyip, çabuk meydana gel" dedi diye konuştu.
Sürpriz evlenme teklifi için 5 bin lira harcadığı öğrenilen Ramazan Açucuoğlu, kız arkadaşı ile bir süredir kavgalı olduklarını ve sürprizle birlikte barıştıklarını belirterek, 5 ay sonra evleneceklerini söyledi.
Öte yandan Dünya Bingöllüler Günü'nü Taksim'de kutlayan bir grup Bingöllü genç de sürpriz evlenme teklifi yapan gence destek verdi. Meydandan geçen çiftler ise duygusal anlar yaşadı. 22 yıllık evli olan Sarıyer çifti de aynı şekilde evlendiklerini belirterek," Bizim de evlenme teklifimiz Taksim'de oldu. Kaza yapınca tanıştık ve evlendik. Çok duygusal, eski günleri hatırladık" dedi.


Ölümden döndüler nbsp; hastaneden çıkıp nikah nbsp; masasına koştular


Trafik kazasında ölümden dönen İbrahim Tatlıca ve Tuğba Erdoğan, nikahları olduğu için 2 gün hastanede tedavi gördükten sonra, yüzleri yara bere içinde ve sargılı şekilde evlenmek için nikah dairesinin yolunu tuttu.


Adana'nın Kozan ilçesinde trafik kazasında ölümden dönen gelin ve damat adayı, 3 gün sonra düğün yaparak dünya evine girdi. Alınan bilgiye göre, 6 Aralık günü Kozan-Feke karayolu Tersakan mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan İbrahim Tatlıca ve Tuğba Erdoğan, ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan nişanlılar, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin plastik cerrahi bölümü olmadığı için buradan da Seyhan Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen İbrahim Tatlıca ve Tuğba Erdoğan, 2 günlük tedavilerinin ardından pazar günü düğünleri olduğu için hastaneden çıkmak zorunda kaldı. Gelin aracından sekerek inen gelin ile yüzü sargılı olan damat, dualar eşliğinde düğün pastalarını kesti. Düğün sırasında gelin Tuğba Erdoğan'ın yüzündeki yaralar nedeniyle duvağını hiç açmadığı gözlenirken, gelinin el parmakları kırık olduğu için de elinin sargılı olduğu belirtildi. Düğün bittikten sonra yine yakınlarının yardımı ile yürüyerek gelin aracına binen gelin ve damat, düğün salonundan ayrıldı.

YÜZLERCE KİŞİ "EVET" DEDİ

12.12.12 çılgınlığı tüm yurtta devam ediyor. Yurdun her yerinde çok sayıda kişi dünya evine girdi.
Tüm dünya'da olduğu gibi Diyarbakır'da da bir çok çift nikah tarihlerini 12.12.12 gününe aldırdı. Bir sonraki dizilişin 89 yıl sonra olacağını düşünen çiftler günler öncesinden 12.12.12'ye randevu aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi evlendirme memuru Nureddin Tangüner, 28 çiftin bu tarihte evlenmek için kendilerine müracaat ettiğini söyledi. Şimdiye kadar 8 çifti evlendirdiklerini belirten Tangüner, ortalama 20-30 dakikada bir nikah kıydıklarını, saat 16:30'a kadar işlemleri bitirmeye çalışacaklarını kaydetti. Tangüner, çiftlerin 12.12.12 dizilişini önemli gördükleri için bugünü tercih ettiklerini sözlerine ekledi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da 12.12.12 çılgınlığı vardı. Düzenlenen törenle 12 çift, 12. ayın 12.'sinde, saat 12.12'de dünya evine girdi. Evlendirme dairelerinde başvuru patlamasına neden olan 12.12.12 çılgınlığı Adana'da da devam etti. 3 binli yıllara kadar yaşanmayacak bu tarihi kaçırmak istemeyen 12 çift, Optimum AVM içerisindeki 'buz pistinde' düzenlenen törende, saat 12.12'de dünya evine girdi.
12.12.2012'de Kayseri'de ilginç bir nikaha imza atıldı. 84 yaşındaki Hüseyin Öztürk ile 72 yaşındaki Hatice Özdemir evlendi.
Rize'de beş yıl önce evlenme kararı veren Serdar Bayraktar ve Manolya Cengizoğlu çifti, 12-12-2012 tarihi ve saat 12:12'de nikahlarını kıydırmak için beş yıl bekleyip bin ay öncesinden Rize Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan sıra aldılar. Çiftin nikahı bugün Rize Belediyesi Nikah Salonu'nda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından kıyıldı. Gelin adayı Manolya Cengizoğlu'nun Yalova'da polis memuru olan basası Ali Cengizoğlu ve annesi Nurşen Cengizoğlu nikah törenine katılamayınca tören aileye bilgisayar aracılığı ile internet üzerinden canlı canlı izletildi. Aile bilgisayar ekranından kızları ve damatları ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Edirne'de Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'nin oyun kurucusu Mehmet Yağmur, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Sıla Kurt ile 12. 12. 2012'de nikâh kıydı. Edirne Belediyesi Nikâh Salonu'nda kıyılan nikâhta genç çiftin ailesinin yanı sıra Olin Edirne yönetimi ve basketbol oyuncuları da yer aldı. Olin Edirne taraftarları da genç yıldızı bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak Olin atkılarıyla nikâh salonundaki yerlerini aldı.
Ordu Fatsa Belediyesi Nikah Memuru Yusuf Başta'nın kıydığı nikahta çiftler 12.12.2012 tarihini özellikle seçmediklerini tamamen tesadüf olduğunu söylediler. Damat Fikret Şen 10 yıl önce Japonya'ya ekmek parası kazanmaya gittiğini orada kalıcı olabilmek için eşinden boşanıp Japon bir bayanla evlilik yaptığını söyleyerek, "Japonya'da çalışırken 2 yıl eşim yanıma geldi. 2 yıl orada kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Sonra ben orada Japon bir bayanla nikah yaptım. Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra eşimle tekrar nikahlanıyorum" dedi.
Gaziantep'te yüzyılın son şanlı gününde hayatlarını birleştirmek isteyen 120 çift Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvurdu. 120 çiftin evlenmek için randevu aldığı '12.12.2012' tarihinde 12 çift, öğlen saat 12'yi 12 gösterdiğinde nikahı kıyılmak için salondu hazır bulundu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 12 çiftin nikahını, saatler 12.12'yi gösterdiğinde nikahını kıydı. Nikahı kıyılan 12 çift, yüz yılda bir gelen bu tarihte evlenmekten mutlu olduklarını dile getirerek, "Bugün 12.12.2012, sevdiğim insanla anlaşıp, bu tarihte evlenmek için randevu aldık. Sağ olsunlar Şahinbey Belediyesi bu konuda bize yardımcı olarak, 12.12.12 tarihi saat 12.12'de nikahımızı kıyarak, evlilik yıl dönümümüzü bir nevi ölümsüzleştirdi. Çok mutluyuz, bu tarih birçok yeni evlenecek olan çifte nasip olmuyor. Bunun için çok mutluyuz" dediler.
Bursa'da hayatlarının en anlamlı günlerini unutulmaz kılmak isteyen çiftler, nikah için 12.12.2012 tarihini tercih ediyor. Osmangazi Nikah Dairesi'ne evlenmek için başvuran Serkan-Nilgün Göztok çiftinin nikahını ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...