Kral'a dev takip

Kral'a dev takip

FUTBOL Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde attığı 6 golle Ronaldo'yla yarışan Burak'ı yakın markaja alan Liverpool, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın gol makinesi Burak Yılmaz'ın Liverpool'un yakın takibinde olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların sezon başında sözleşmesindeki "5 milyon euroya serbest kalır" maddesini kullanarak kadrosuna kattığı Burak'ın maçlarını kendi scout ekibine izlettiren İngiliz devinin, 27 yaşındaki golcüyü her açıdan mercek altına aldığı öğrenildi. Trabzonspor forması altında geçtiğimiz sezonu 33 golle kapatan Burak'ı aylar önce listesine dahil eden Liverpool'un, özellikle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçları canlı olarak izlettiği ve yıldız futbolcu hakkında özel hayatına varana kadar bilgiler topladığı ifade edildi.


DERBİDE DE İZLEYECEKLER
Liverpool'un, Burak'ı hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde de canlı olarak izleteceği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde attığı 6 golle bir anda bütün dikkatleri üzerine çeken Burak'ın fiyatının daha da artmaması için bir an önce kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibinin, ara transfer döneminde sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacağı ileri sürüldü. Liverpool'un menajeri Brendan Rodgers'ın Burak'ı kadrosunda görmeyi çok istediği ve yıldız futbolcu hakkında Milli Takım'daki arkadaşı Nuri Şahin'den de olumlu referans aldığı ifade edildi. İngiliz basını, 2 ay önceki haberlerinde Liverpool'un Burak için 13 milyon poundluk bir teklif yapacağını ileri sürmüştü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...