Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balkondan evine girmeye çalışırken düşerek öldü

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Balkondan evine girmeye çalışırken düşerek öldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesi Avsallar beldesinde müteahhitlik yapan iş adamı, anahtarını unuttuğu için boş olan 4. kattaki dairenin balkonundan 3. kattaki dairesine inmek isterken düşerek hayatını kaybetti.

Olay, ailesiyle Antalya'da yaşayan ve Avsallar'daki işlerini takip etmek için Avsallar'a gelen İsmail Aslan, geç saatlere kadar arkadaşları ile sohbet etti. Gece saatlerinde kendi yaptığı sitedeki evine gelen ve anahtarının olmadığını fark eden Aslan, 4. kattaki boş daireden 3. kattaki balkonuna inmek istedi. Aşağıya sarkarak kendi dairesinin balkonuna inmek isteyen Aslan, bir anda dengesini kaybederek 4. kattan zemine düştü . Olay yerinde hayatını kaybeden Aslan'ın cesedi, sabah saatlerinde site sakinleri tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapılan kontrol ve İncekum jandarmasının yaptığı olay yerindeki inceleme sonrası ceset savcılık talimatıyla Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...