Fransa'da temizlikle ilgili şok rapor!

Fransa'da temizlikle ilgili şok rapor!

DÜNYA Haberleri

Temizliği Osmanlı'dan öğrenen Avrupa'nın hali yine içler acısı! Fransa'da son yapılan araştırmaya göre; 29 kişiden biri haftada bir kere bile banyo yapmıyor. İnsanların yüzde 13'ü tuvaletten sonra bile ellerini yıkamıyor.

Fransa'da insanlardaki temizlik alışkanlığıyla ilgili olarak yapılan araştırmada şok edici sonuçlar ortaya çıktı. Medenî ülke olarak propagandası yapılan ülkede 29 kişiden birinin haftada bir bile banyo yapmadığı, yüzde 13'ünün tuvaletten sonra bile ellerini yıkamadığı belirlendi.
Kamuoyu araştırma şirketi BVA tarafından yapılan açıklamada, el yıkamanın Fransızlar için bir öncelik olmadığı dile getirildi. 5'te 1'den fazlası yemeklerden önce ellerini yıkamadığını ifade ederken yüzde 61'lik kesim sık sık banyo yapmadığını dile getirdi. nbsp;
Araştırmada Fransızların bir tek yemek pişirmeden önce hijyene dikkat ettikleri belirlendi. Yüzde 86,6'lık kesim yemek pişirmeden önce mutlaka elini yıkadığını belirtti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...