Kuş bakışı Dünya!

Kuş bakışı Dünya!

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni yayınlanacak bir belgeselle Dünya, kuş bakışı bir şekilde gözler önüne serilecek. Projede en son kamera teknikleri kullanıldı, kuş sürüleri eğitildi.

Discovery Channel'da yayınlanacak Kanatlı Gezegen isimli belgeseli çekmek 4 senelik yorucu bir çalışmaya mal oldu. Projede en son kamera teknikleri kullanıldı, kuş sürüleri eğitildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kartallar, turnalar, pelikanlar ve kazlarla birlikte, bazen de bu kuşların sırtlarına yerleştirilen casus kameralarla Amerika, Avrupa ve Afrika'dan kuş bakışı görüntüler elde edildi. Aşina olmaları sağlandıktan sonra, kamera yerleştirilmiş uçaklar göçmen kuşlarla birlikte uçtu. nbsp;
Belgeselin yönetmeni John Downer, "Kuşlar zannettiğimizden çok daha zekidir. Bunlar hepimizin görmek istediği şekilde, kıtaları havadan aşıyor. Kuşlar şimdiye kadar hiç görmediğimiz görüntüler sağladı" dedi.
2 saatlik belgesel cumartesi akşam 6'da yayımlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...