Galatasaray'a taşlı saldırı!

- Güncelleme:
Galatasaray'a taşlı saldırı!

GÜNDEM Haberleri

Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesinin otobüsüne Trabzon'da taşlı saldırı yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın akşam deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs Trabzon'da taşlı saldırıya uğradı. nbsp;Seyir halinde saldırıya maruz kalan otobüsün ön camında çatlamalar meydana geldiği ve kimsede yaralanma olmadığı öğrenildi.

SELÇUK VE BURAK'A ÖFKE
Atılan taşlar, otobüsün ön kısmında oturan Teknik Direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın olduğu bölüme isabet etti. nbsp;Bu arada Galatasaray kafilesini taşıyan uçağın havaalanına inişi sırasında bekleyen bir grup Trabzonspor taraftarı ile emniyet güçleri arasında kısa süren gerginlik yaşandı. nbsp;Kafilenin otobüse binişi esnasında da eski Trabzonsporlu futbolculardan Burak ve Selçuk İnan'a bazı taraftarlar tepki gösterdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...