Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güntekin 'Onay'ladı! 'Kavga ettik!'

- Güncelleme:
Güntekin 'Onay'ladı! 'Kavga ettik!'

GÜNDEM Haberleri

NTV'de "%100 Futbol" programını yapan Güntekin Onay, program yorumcusu Rıdvan Dilmen ile kavga edip etmediklerine yönelik iddialara açıklık getirdi.

NTV Spor yorumcusu ve yazar Güntekin Onay, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanarak Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.
Öncelikle Perşembe günü canlı yayına çıkacak olan Aziz Yıldırım hakkında konuşan Güntekin Onay; "Aziz başkanın neden gelmek istemediğini bilmiyorum ama perşembe günü kendisini konuk alacağız. Aziz Yıldırım bize her şeyi sorabileceğimizi söyledi ben de kendisine herşeyi soracağım" şeklinde konuştu.

'Rıdvan Dilmen ile kavga ettiğimiz doğru'
NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programdaki partneri Rıdvan Dilmen hakkında da konuşan Onay; "Rıdvan Dilmen ile kavga ettiğimiz doğru. Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlerken bir pozisyon yüzünden Rıdvan Dilmen'le tartıştık. O yüzden o gün programa çıkmadı. Ben hatalıydım" dedi.

'Ferit Şahenk hiç bir şeye karışmaz'
Fenerbahçeliliği ile bilinen patronu Ferit Şahenk hakkında konuşan Onay; "Ferit Şahenk iyi bir Fenerbahçelidir ama sportmendir, hiçbir şeye karışmaz" dedi. (Star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...