Kadın cambazdan inanılmaz gösteri

Kadın cambazdan inanılmaz gösteri

YAŞAM Haberleri

Hırvatistan'da bir kadın cambaz son sürat giden iki TIR'ın arasındaki ipte yürüdü. Kadın, son derece tehlikeli bu yürüyüşü başarıyla tamamlayarak bir TIR'ın üzerinden diğerine geçmeyi başardı.

Haddizatında cambazlık zor bir iştir ama Hırvatistan'da bir kadın cambaz, bu işe bambaşka bir boyut kattı ve adeta imkansızı başardı. Amerikalı cambaz Faith Dickey (23), son sürat giden iki TIR'ın arasına gerilmiş ipin üzerinde yürüdü. Kadın, son derece tehlikeli bu yürüyüşü başarıyla tamamlayarak bir TIR'ın üzerinden diğerine geçmeyi başardı.

##tgvideo## nbsp;

Cambazlık, Hırvatistan'da trafiğe kapalı bir yolda yapıldı. Faith önce park halindeki araçlar üzerinde denemeler yaparken daha sonra hareket halindeki araçta deneme yaptı. İlk denemesinde düşen kadın daha sonraki denemesinde başarılı oldu. Kadının hareket halindeki iki TIR'ın arasında dengesini nasıl sağlayabildiğini akıllar almazken görenler hayretler içinde kaldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yürüyüş, tam da TIR'lar tünele girmek üzereyken tamamlandı. Tünellere girilmesi halinde kadının tünelin tavanına çarparak ölebileceği, arabaların yavaşlaması halinde de dengesini kaybederek düşebileceği ifade edildi. Şimdiye kadar ip üzerinde çok yüksek yerleden, uzun mesafelerde sayısız yürüyüş yaptığını ifade eden Faith, şimdiye kadar en zorlu yürüyüşünün bu olduğunu bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...