Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lübnan'da rehin tutulan şoför kurtarıldı

/ Kaynak: AA
Lübnan'da rehin tutulan şoför kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Lübnan'da rehin alınan ikinci tır şoförü Abdülbasit Arslan da kurtarıldı. Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada,''Güzel haberi Sayın Başbakanımızla birlikte aldık'' dedi.

18 Ağustos tarihinde Lübnan'da kimliği belirsiz kişilerce kaçırılan tır şoförü Abdülbasit Aslan, Lübnan askerleri tarafından teslim alındı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne getirilen Aslan, burada yaptığı ilk açıklamada, ''Çok mutluyum, umarım Suriye'deki kaçırılan Lübnan vatandaşları da bir an önce özgürlüğüne kavuşur'' dedi.
Serbest bırakılması için yoğun çaba harcayan Türkiye ile Lübnan yetkililerine teşekkür eden Arslan, ''Allah herkesi çocuklarına, ailelerine kavuştursun'' diye konuştu. nbsp;
nbsp;
Haberi Başbakanımızla birlikte aldık
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'nin telefonla arayarak Aslan'ın durumuyla ilgili bilgi verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Güzel haberi Sayın Başbakanımızla birlikte aldık. Abdülbasit Aslan ile Sayın Başbakanımız az önce telefonla görüştü. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Vatandaşımızın en kısa sürede ailesine kavuşması için gerekli hazırlıklar yapılıyor.''

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...