Şehit kocaya son bakış

/ Kaynak: İHA
Şehit kocaya son bakış

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Daştan için tören düzenlendi. Törende Daştan'ın eşi gözyaşlarına boğulurken, 2 yaşındaki Elif Su ise her şeyden habersiz babasının veda töreninde yer aldı.

nbsp; nbsp;Gaziosmanpaşa'da düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Daştan için tören düzenlendi. Törende Daştan'ın eşi gözyaşlarına boğulurken, 2 yaşındaki Elif Su ise her şeyden habersiz babasının veda töreninde yer aldı.
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'ndan adliyeye giderken N.A. adlı kadın teröristin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mücahit Daştan için Bayrampaşa'da bulunan Çevik Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene şehit polis memuru Mücahit Daştan'ın ailesinin yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Şehit Daştan'ın cenazesinin tören alanına getirilmesiyle birlikte şehit yakınları tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan şehit polisin acılı eşi Aydan Daştan'ı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın teselli ettiği görüldü. Bu sırada 2 yaşındaki Elif Su'yun da her şeyden habersiz babasının veda töreninde yer aldığı görülürken, şehit polis memuru Daştan'ın Ankara Astroloji ve Uzay Bilimleri Fakültesi mezunu olduğu öğrenildi.
##tgvideo##
Törende konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Teröre fırsat verilmeyecek ve hesabı sorulacak. Bir süredir İstanbul'da polise yönelik yapılan saldırılarda örgüt mensupları ölü ya da sağ yakalanıyor. Bu hesaplar mutlaka soruluyor sorulacak. Bizi yıldırmaya çalışanlara sözüm şudur; 'Bu milletin kahraman evlatları gövdelerini siper yapmaya devam edecekler'"dedi.
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, "Şehit polisimiz Mücahit Daştan 5 kurşunla sinsice kalleşçe ve insafsızca şehit edildi. Polisimizi şehit eden o şahıs daha önce yine polisimiz sayesinde birçok kez linç edilmekten kurtarıldığını hepiniz biliyorsunuzdur. Terörle mücadelede kararlılığımız devam edecektir daha önce 18 tetikçi yakalanmıştı. Bu konudaki mücadelemiz devam edecek. Mücahit ölmedi yaşıyor yaşayacak. Bu yüce rabbimizin sözüdür" diye konuştu.
Şehit polis memuru Mücahit Daştan'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından meslektaşlarının omzunda memleketi Erzurum'a uğurlandı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...