Aslı ve Gamze'den yarı final vizesi

- Güncelleme:
Aslı ve Gamze'den yarı final vizesi

SPOR Haberleri

Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metre elemelerinde milli atletlerimiz Gamze Bulut ve Aslı Çakır Alptekin serilerinde başarılı yarışlar çıkararak yarı finalde koşma hakkını elde etti.

Londra 2012'de kadınlar 1500 metre elemelerde üçüncü seride piste çıkan Gamze Bulut oldukça iyi bir yarış çıkardı. Son tura girilirken 3. sırada yer alan Gamze, yaptığı atakla ilk sıraya yükseldi. 4:06:70'lik derecesiyle finişi ilk sırada gören Gamze Bulut, yarı final biletini elde etti.
İkinci seride koşan Aslı Çakır Alptekin ise yarışı 3. sırada tamamladı. Yüksek bir tempoda koşulan ikinci seride son turda yaptığı atakla yarışı ön grupta bitiren Aslı, Gamze Bulut'la beraber çarşamba akşamı 21.45'te yapılacak yarı finalde yarışma hakkını elde etti. İlk seride koşan Tuğba Karakaya ise 4:29:21'lik derecesiyle son sırada yer aldı ve elendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...