Eşinin ölümüne dayanamadı intihar etti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Eşinin ölümüne dayanamadı intihar etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'da arkadaşlarının yanına gelen 23 yaşındaki Cumali Salman, eşim öldükten sonra onu unutamadım diyerek intihar etti.

Konya'da arkadaşlarının yanına gelen 23 yaşındaki Cumali Salman, eşim öldükten sonra onu unutamadım diyerek intihar etti. Yolun ortasında intihar eden Salman'ı hayata döndürmek için sağlık ekipleri yarım saat boyunca kalp masajı yaptı ancak başarılı olamadı. nbsp;
Olay, merkez Karatay İlçesi Vatan Sanayi içerisinde meydana geldi. Karaman'dan arkadaşlarının yanına gelen 23 yaşındaki Cumali Salman, bir süre onlarla birlikte sohbet etti. Sohbet sırasında, " eşim öldükten sonra onu unutamadım, unutamıyorum" diyerek yanlarından geliyorum diyerek ayrıldı. Arkadaşının evinde gördüğü pompalı tüfeği de alan Salman, sokağa çıktı. Bu sırada sanayi sitesinin güvenlik görevlisi Salman'ı elinde tüfekle görerek "ne yapıyorsun" diye sordu. Salman ise " yaklaşma seni de vururum" diyerek karnına dayadığı tüfeği ateşledi. Sokak ortasına ağır yaralı olarak düşen Salman'ı kurtarmak için güvenlik görevlisi, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşam belirtisi olmayan Salman'ı hayata geri döndürme umuduyla yarım saatten fazla kalp masajı yaptı ancak başarılı olamadı.
Eşinin ölümüne dayanamayarak intihar ettiği tahmin edilen Salman'ın, cesedi otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...