Christoph Daum: Aykut'u eğitecektim istemedi

Christoph Daum: Aykut'u eğitecektim istemedi

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Christoph Daum, sarı lacivertli camia ve Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daum, Aykut Kocaman'ın son günlerde eleştirilen 'takım içi iletişim sorununa' göndermeler yaptı. Alman teknik adam Kocaman için, "Tecrübemi paylaşabilir, teknik direktörlük için eğitebilirdim. Ama bunu istemedi" dedi.

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Christoph Daum, Aykut Kocaman ve Fenerbahçe hakkında konuştu. nbsp;Bugün gazetesinin haberine göre; Daum, Aykut Kocaman'ın son günlerde eleştirilen 'takım içi iletişim sorununa' göndermeler yaptı. Alman teknik adam Kocaman için, "Tecrübemi paylaşabilir, teknik direktörlük için eğitebilirdim. Ama bunu istemedi" dedi.

KENDİSİYLE İYİ İLİŞKİLER KURAMADIM
Kendisinin de bu görevi yaptığı dönemde Kocaman ile sorun yaşadığına değinen Daum "Aykut Kocaman ile iyi ilişkiler kurabilmek için her şeyi yaptım. Ona yardım etmeyi denedim. Onu teknik direktörlük için eğitebilirdim, tecrübemi paylaşabilirdim. Ancak maalesef hiçbir zaman kendisiyle iyi ilişkiler kuramadım" şeklinde konuştu.

KOCAMAN'A AÇIK KAPI
Kocaman için kapıyı her zaman açık bıraktığını dile getiren Daum "Kafasından neler geçtiğini kendisine sormak lazım. Çünkü bunun yanıtını sadece o verebilir" diye konuştu.

FENERBAHÇE nbsp;FANTASTİK BİR KULÜP
Christoph Daum, bu sezon herkesin Fenerbahçe'nin ligi domine eden bir takım kurmasını beklediğini ifade ederek "Bu sezon herkes hayal kırıklığına uğradı. Ancak Fenerbahçe fantastik bir kulüp ve muhteşem bir taraftarı, yönetimi var. Yine de bunu başarabilir" ifadelerini kullandı.

ALEX YAŞLANDI NE DEMEK
4 yıl çalıştığı Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk elde eden Christoph Daum, Aykut Kocaman'ın "Alex artık yaşlandı" gerekçesiyle Brezilyalı oyuncusuz bir takım kurma planını da değerlendirdi. Daum şunları söyledi: "Futbolda sorulması gereken soru yaş değil; kalite ve performans. Kaliteli olmayan ama genç olan çok sayıda oyuncu tanıyorum. 'Yaşlanıyor' derken neyi kastediyor? 'Yaşlı' oyuncular bir takım için vazgeçilmez olabilir.

ÖNÜNÜZDE GIGGS ÖRNEĞİ VAR
En basit örnek Manchester United'dan Ryan Giggs'dir. İlerleyen yaşına rağmen hala takımın dinamosu. Dolayısıyla yaş unsurunun çok fazla belirleyici olduğunu düşünmüyorum. Futbolcu için en önemli şeyler kalite ve karakterdir. Bence Alex bunların ikisine de sahip."

SONUNA KADAR FENERBAHÇE
Christoph Daum, Sarı-Lacivertli takıma geri dönme ihtimali için ise "Bu konuda bir şey söyleyemem. Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, Murat Özaydın, Nihat Özdemir, İlhan Ekşioğlu ile mümkün olan en iyi ilişkiyi kurmak istiyorum. Her zaman Fenerbahçe ailesinin bir parçası olacağım. Her zaman ve sonuna kadar Fenerbahçe" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...