Kızını kanlar içinde görünce çılgına döndü

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kızını kanlar içinde görünce çılgına döndü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep'ten, Alanya'nın Konaklı beldesine ailesiyle birlikte tatile gelen bir kişi, havuz kaydırağından düşen kızını kanlar içinde görünce çılgına döndü. Kızını kendi otomobili ile hastaneye yetiştirmek isteyen baba, D-400 Karayolu üzerinde yol vermeyen sekiz otomobile çarparak kızını hastaneye ulaştırdı.

Olay, Konaklı beldesinde bir otelde meydana geldi. Gaziantep'ten gelip bir otele yerleşen Müslüm Yolcu'nun nbsp;9 yaşındaki kızı Helin Yolcu, su kaydırağından düşerek yaralandı. Üst dişleri kırılan ve damağı parçalanan kızını kanlar içinde gören Müslüm Yolcu, otel yetkililerinden yardım istedi. Yardımın gecikmesi üzerine kızını kullandığı 27 D 5316 plakalı otomobiline bindiren Müslüm Yolcu, son sürat Alanya'ya doğru yola çıktı. Otomobili ile yolda ilerleyen Müslüm Yolcu, yol istediği 8 sürücünün kendisine yol vermemesi üzerine bu nbsp;otomobillere çarparak yolu açtı. Diğer araçları yoldan çıkararak Alanya Devlet Hastanesi kavşağına gelen babayı, polisler durdurdu. Bunun üzerine paramparça olmuş aracından inen baba, kızını orada bulunan başka bir araçla Acil Servis'e kaldırdı. Yolcu, kızının tedavisinin ardından hastaneye gelen polisler nbsp;tarafından gözaltına alındı.

OTEL GÖREVLİLERİNE TEPKİ
Müslüm Yolcu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada "Kızım konakladığımız otelde düşerek yaralandı. Otel yetkililerinden yardım istedim ancak ilgilenmediler. Ağzından oluk oluk kan gelince kendimi kaybettim. Ortada ne hemşire ne doktor vardı. Bende arabamla hastaneye doğru yola çıktım. Korna çalıp selektör yaptığım halde bana kimse yol vermedi. Kızımın canı daha önemli yol vermeyen araçlara çarparak kendime yol açtım. Kızım için malım mülküm feda olsun. Diğer araçlarında masrafları neyse karşılamaya hazırım." Müslüm Yolcu polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. nbsp;Su kaydırağında yaralanan kızın nbsp;sadece ön dişlerinin kırıldığı öğrenildi. nbsp;

9 YAŞINDAKİ RUS KIZ DA SU KAYDIRAĞINDA YARALANDI nbsp;
İkinci su kaydırağı kazası ise yine bir otelde meydana geldi. Su kaydırağından kayarken başından ve ağzından yaralanan 9 yaşındaki Rus uyruklu Alına Shekhtman, 112 Acil Servis ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Rus kızın başına dikiş atılırken, ön dişlerinin kırıldığı öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...